Nieuws

13 mei start de Summer BodyBoost! Doe jij mee?

10.04.2019

Doe mee aan de Summer BodyBoost! 6 weken lang!
We starten op maandag 13 mei! VOL = VOL!

Stel je eigen Summer BodyBoost samen:

Bewegen onder begeleiding
6 weken lang, onbeperkt sporten. Ga aan de slag met een Persoonlijke Plan samengesteld door de FitnessCoach. Doe mee met de verschillende groepslessen die aansluiten op jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren. Van Spinning tot Zumba, van Zwemmen tot Krachttraining, voor iedere doelstelling een passend activiteitenpakket.

Voedingsbegeleiding (op donderdag om 19.00 uur)

Voedingsdeskundige en orthomoleculair epigenetisch therapeut Theo Hoen bespreekt in 6 weken de do’s en dont’s die van belang zijn om verantwoord af te vallen. Ook worden de problemen besproken die tijdens deze 6 weken tegengekomen kunnen worden. De sessies starten met een nul meting met betrekking tot je vetpercentage, spiermassa en bot massa (volledige Body Compositie Analyse). Na 3 weken (halverwege dus) en op het einde van de 6 weken wordt deze meting weer gedaan en iedere week wordt het gewicht gecheckt. Iedere sessie worden de valkuilen op het gebied van verantwoord afvallen besproken en worden tips aangereikt die het gemakkelijker maken je streefgewicht te behalen.
Thema’s die o.a. behandeld worden: oerdieet, intermitterend vasten, paleo dieet, keto diëet, low carb dieet, vetarm diëet, voorwaarden van bewegen bij diëten.

Kennis- en Inspiratiesessies (op maandag om 20.30 uur)
6 weken lang, 6 bijeenkomsten. Personal Trainer Sybout Jonkman laat je ontdekken waarvoor je traint, hoe je moet trainen en waarom je op juist dié manier moet trainen om efficiënt naar jouw doelstelling toe te werken. Hij doet dit door 6 interactieve kennis-sessies te verzorgen met 6 verschillende thema’s:

1. Doelen stellen, planning maken
2. De basis
3. RSW verhogen, na verbranding
4. Afvallen, wat is het en hoe doe je het
5. Spierhypertrofie (spieropbouw)
6. Hoe blijf je gemotiveerd

Prijzen Summer BodyBoost traject:

Bewegen onder begeleiding € 49,-
Voedingsprogramma € 49,-
Kennis- en Inspiratiesessies € 49,-

Zowel leden als niet leden kunnen deelnemen aan de Summer BodyBoost en je kunt zelf kiezen of je aan 1, 2 of alle 3 de onderdelen deelneemt. Bestaande leden betalen vanzelfsprekend niet voor het onderdeel ‘Bewegen’.

Meld je direct aan!

Bewegen onder begeleidingVoedingsbegeleidingKennis- en inspiratiesessies