TRX

TRX

Koop
60

minuten

Niveau Eenvoudig
Limiet deelnemers:
Trainers:

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijk. De TRX Suspension Trainer is een trainingsmiddel dat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Het is een snelle en effectieve total-body work-out, helpt een rock-solid core op te bouwen en verhoogt het spieruithoudingsvermogen. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van de spieren in het lichaam. Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk fitnessniveau kan worden toegepast.

BEKIJK HET LESROOSTER

Uitproberen? Dat kan!

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding om kennis te maken met BijHoen Fitness & Wellness. 1000 woorden of 100 foto’s kunnen niet uitleggen wat u alleen kunt voelen: kom langs en ervaar de club die bij u past!

Rondleiding plannen