Spinning

Spinning

Koop
60

minuten

Niveau Intens
Limiet deelnemers:
Trainers:

Spinning is één van de meest effectieve en motiverende cardiovasculaire trainingen van deze tijd.

Spinning is een groepstraining, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Kortom, geschikt voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn/haar conditie. Een trainingsvorm puur gebaseerd op de fietsbeweging. Spinning is eenvoudig van structuur en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen.

Iedere deelnemer bepaalt veelal zelf zijn of haar eigen weerstand en trapsnelheid. Daarmee bepaalt de deelnemer zelf de intensiteit van zijn of haar training. De instructeur, of beter gezegd de coach, zorgt ervoor dat u het beste uit uzelf haalt!

De afwisselende muziek zorgt voor een atmosfeer waarin u zich gestimuleerd voelt. Als Officieel Spinningcentrum garanderen wij u dat onze instructeurs zijn opgeleid volgens de beproefde Spinning Methode.

BEKIJK HET LESROOSTER

Uitproberen? Dat kan!

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding om kennis te maken met BijHoen Fitness en Wellness. 1000 woorden of 100 foto’s kunnen niet uitleggen wat u alleen kunt voelen: kom langs en ervaar de club die bij u past!

Rondleiding plannen