Funxtion (ABS)

Funxtion (ABS)

Koop
60

minuten

Niveau Normaal
Limiet deelnemers:
Trainers:

Funxtion (ABS)

Fitness wordt nog leuker! Doe mee met FunXtion!

 

Op zoek naar een sport met beleving, passie en plezier? Ontdek FunXtion: een speelse, leuke en uitdagende fitnesservaring! Het volhouden van je fitnesstraining wordt nu heel eenvoudig, simpelweg omdat het super leuk is.

 

FunXtion heeft alles: kettlebells, power bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Ga aan de slag met de programma’s die je niet alleen flink aan het werk zetten, maar ook plezier laten beleven! Ga helemaal op in de complete FunXtion ervaring. Werk aan kracht, spieruithoudingsvermogen, cardio conditie, ‘core strength’ en verbrand ongelofelijk veel calorieën.


Wat is FunXtion (ABS)

Absolutelycore is een training gericht op de core spieren (buik- en rompspieren). De training duurt 20 minuten en net als de reguliere FunXtion lessen valt deze les in het Zilver lidmaatschap.

 

Wat is FunXtion?
FunXtion is een nieuwe fitnessactiviteit die in kleine groepen wordt uitgevoerd onder begeleiding van een personal coach. Bij FunXtion staat functioneel trainen centraal. Er zijn 6 zones waarin je een ander onderdeel van je lichaam traint. Elke oefening duurt 30 seconden en daarna heb je 30 seconden rust. In totaal ben je 30 minuten bezig en verbrand je wel 500 calorieën! Door het individuele karakter van de oefeningen maakt FunXtion geschikt voor iedereen: van beginners tot gevorderden en van jong tot oud.