Bijhoen in
Standje 1,5

Bijhoen weer geopend!

BijHoen is vanaf vrijdag 15 mei weer open in ‘standje 1,5’ met een volledig corona-proof aanbod! Waar wij normaal, naast fitness- en wellness faciliteiten, meer dan 70 groepslessen per week bieden, doen we hier nu een schepje bovenop. ‘Standje 1,5’ betekent dat jij de lichamelijke achterstand kan inhalen: Het aanbod van activiteiten is uitgebreid naar meer dan 100 activiteiten per week, de online lessen gaan gewoon door én de 1,5 meter afstand wordt voortdurend nageleefd. Meer informatie over de heropening vind je hier.

Nog geen lid?

Nog geen lid, maar wil je wel in ‘standje 1,5’? Of wil je gewoon een extra tandje bijzetten deze zomer om weer in je favoriete korte broek te passen? Geen probleem! BijHoen Outdoor biedt speciale kortlopende lidmaatschappen aan. Klik hier voor meer informatie.

Lidmaatschappen

Zumba bij Bijhoen
Lesrooster outdoor

De achterstand van de afgelopen maanden inhalen? Geen probleem. BijHoen gaat in standje 1,5 en heeft een speciaal outdoor lesrooster opgesteld met 1,5 keer zoveel groepslessen dan jullie van ons gewend zijn. Klik hier voor het rooster.

Lesrooster

fitness bij Bijhoen
Lesrooster individueel sporten

Wil je graag sporten, maar liever niet in een groep? Dat kan. Doe mee aan het BijHoen PowerHour. Een uur lang individueel sporten in de speciaal ingerichte (outdoor) fitness hoek. Klik hier voor het rooster.

Lesrooster

online groepsles
Online live lesrooster

Doe mee aan de BijHoen live work-outs via Facebook en Instagram: functionele trainingen die iedereen thuis mee kan doen.

Live les rooster

Reserveer jouw bezoek! 

Veiligheid staat altijd voorop bij BijHoen. Om die veiligheid te borgen is er een app gelanceerd waarmee sporters eenvoudig een tijdslot voor alle sportactiviteiten kunnen reserveren. Zo houden wij toezicht op het aantal mensen in en rondom onze sportclub. Houd er rekening mee dat jouw toegang tot BijHoen geweigerd wordt, indien er geen sprake is van een reservering.

 

Let op: Het is dus niet mogelijk om zonder reservering te komen sporten. Reserveren voor de activiteiten (incl. individuele Fitness) is mogelijk vanaf 13 mei.

Download de BijHoen app

Zonder zorgen willen sporten? Zeker zijn van je toegang tot BijHoen? En gegarandeerd jouw favoriete sportactiviteit mee kunnen doen? Download dan nu de BijHoen app en reserveer jouw sportmoment!

BijHoen app

Veelgestelde vragen

 • Wat is BijHoen Outdoor?

  BijHoen gaat in ‘Standje 1,5’met een volledig corona-proof aanbod met ongeveer 100 activiteiten in de buitenlucht. Het aanbod van activiteiten is uitgebreid, de online lessen gaan door én de 1,5 meter wordt voortdurend nageleefd. Naast groepslessen is er ook een Outdoor FitnessArea gemaakt in eigen tuin waarbij ook de individuele krachtsporter kan fitnessen met de vertrouwde apparatuur.

 • Hoe waarborgt BijHoen de veiligheid en maatregelen van het RIVM?

  Een stevig pakket van maatregelen borgt de veiligheid van de club. Zo is er een app gelanceerd waarmee leden eenvoudig een tijdslot voor alle sportactiviteiten kunnen reserveren. Hiermee houden we toezicht op het aantal mensen in en rondom onze sportclub en garanderen we de veiligheid. Kortom, de app biedt de mogelijkheid om bezoekersstromen gescheiden te houden en alle richtlijnen van het RIVM te borgen. Daarnaast worden sportapparaten vanzelfsprekend regelmatig gereinigd en blijven de kleedkamers en douches gesloten. Sporters dienen zich aan een strikt protocol te houden en er is een corona-officer aangesteld. Vanzelfsprekend dient iedereen met klachten thuis te blijven.

 • Maar sportscholen moeten toch gesloten blijven?

  Dat klopt. Alle indoor activiteiten, waaronder indoor fitness, moeten vooralsnog gesloten blijven. De indoor groepsleszalen en het indoor FitnessTheater blijven dan ook zoals voorgeschreven gesloten. BijHoen is echter breder dan alleen een sportschool en dus kunnen we veel activiteiten naar de buitenlucht verplaatsen. Hier is sporten wel toegestaan. In goed overleg met RIVM en de gemeente hebben we daarom een sportaanbod ontwikkeld voor zowel de individuele fitness’er als de groepslesdeelnemers, volledig binnen de gestelde richtlijnen.

 • Wat houdt buiten fitnessen precies in?

  Onze saunafaciliteiten moeten gesloten blijven tot 1 september. Daarom hebben we de saunatuin omgebouwd tot Outdoor FitnessArea waarbij een scala aan vertrouwde krachtapparaten in de tuin geplaatst is. Van benchpresses tot 5-stack Multistation, van Powerrack tot het hele dumbell-arsenaal van 2 tot 40 kilo en van barbells tot schijven tot hyperextention. Kortom, de krachtsporter kan volledig aan de slag. Voor je cardio kun je gebruik maken van de roeiers en spinningfietsen. Alles in de buitenlucht in een veilige omgeving met ruime trainingsvakken zodat afstand van elkaar geborgd kan worden.

 • Waar zie ik wat allemaal kan en op welke tijden?

  BijHoen biedt meer dan 100 activiteiten aan. Deze activiteiten zijn terug te vinden op: Lesrooster coronaproof.

 • Worden er weer zwemlessen gegeven?

  Het indoor zwembad is volledig geopend. Alle activiteiten in het zwembad mogen weer plaatsvinden. Dat zijn de zwemlessen voor ABC zwemmen, baby-peuterzwemmen, vrij zwemmen en aquarobics. Wel moet er thuis gedoucht worden.

 • Mogen we dan weer allemaal het bad in met Aquarobics?

  Ja! Chloor heeft een positieve werking op het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Wel zijn de groepen een stuk kleiner dan je normaal gesproken gewend bent zodat we de 1,5 meter afstand beter kunnen borgen. Daarom is het ook belangrijk dat je je aanmeld of afmeld voor jouw Aquarobicsles.

 • Hoe gaat dat dan met muziek in de buitenlucht?

  Alle muzikale activiteiten, zoals Zumba, Combifit en Spinning, maken gebruik van een speciaal silent-disco systeem. Dit houdt in dat je van ons een draadloze koptelefoon krijgt waarmee je kunt luisteren naar de muziek. Ook hoor je de instructeur spreken via zijn/haar microfoon. Zo kun jij jouw les beleven, zonder dat er geluidsoverlast voor de omgeving is.

 • Wat doen we als het regent?

  Gelukkig genieten we deze weken van fantastisch weer. Wanneer het lichtjes regent gaan alle activiteiten gewoon door. Trek een jasje aan en we kunnen prima aan de slag. Vergelijk het een beetje met buiten hardlopen, dan laten we ons ook niet tegen houden door een paar druppels. Mocht het echt hard gaan regenen of stormen, dan annuleren we de activiteiten. Ook de Outdoor FitnessArea sluit bij stormachtig weer. De aanwezige leden dienen dan naar huis te gaan. Onze medewerkers zullen dit ter plaatse aangeven. We vertrouwen op jullie begrip!

 • Waar moet ik een activiteit reserveren?

  Veiligheid staat voorop bij BijHoen. Daarom kun je via de BijHoen App een tijdslot reserveren voor alle sportactiviteiten. Houd er rekening mee dat jouw toegang tot BijHoen geweigerd wordt, indien er geen sprake is van een reservering. Het downloaden van de app kan via:
  BijHoen App op Apple: www.bit.ly/BijHoen-iOS
  BijHoen App op Google Android: www.bit.ly/BijHoen-android

 • Hoe werkt de app?

  Stap 1: Activeer je persoonlijke BijHoen-account via de activatie-mail die je hebt ontvangen. Werkt dit niet? Probeer dan ‘Wachtwoord vergeten’. Nog steeds niet gelukt? Stuur dan een mail naar ledenservice@bijhoen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Stap 2: Download de gratis BijHoen App en log in. Kun je geen app downloaden? Reserveren kan ook in onze online portal. Klik hier
  Stap 3: Reserveer een tijdslot voor je favoriete sportactiviteit. Klik op ‘Reserveren’ en daarna op ‘Ik wil een les reserveren’. Ook individueel outdoor fitness kan via deze weg gereserveerd worden. Let op: geen reservering betekent géén toegang.

 • Ik kan geen app downloaden. Hoe kan ik dan reserveren?

  Een activiteit reserveren kan ook via onze online portal. Klik hier. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar ledenservice@bijhoen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Waar moet ik me melden voor een activiteit?

  Alle activiteiten in het rooster zijn voorzien van een kleur.
  Rood: registreren achterzijde van BijHoen (Maanstraat)
  Blauw: registreren voorzijde van BijHoen (Uranusstraat)
  Zie het lesrooster voor meer informatie: https://bijhoen.nl/lesrooster-coronaproof/.

 • Kan ik me voor meerdere activiteiten aanmelden?

  We willen iedereen een plekje gunnen. Daarom mag je per lessoort maximaal één les per dag reserveren. Om ervoor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk aan de slag kan, mogen er meerdere lessen op één dag worden gereserveerd, als het maar andere lessen zijn. Dat betekent dat je bijvoorbeeld niet 2x PowerHour of 2x Spinning kan doen op één dag, maar wel 1x PowerHour en 1x Spinning. Indien er een plek bij dezelfde les vrij komt op dezelfde dag, mag je die les eraan vastplakken. Dit kan alleen vlak voor een les besloten worden en is niet vantevoren af te spreken. Dus heb je bijvoorbeeld het PowerHour gereserveerd, maar het uur erna is niet vol, mag je langer blijven. Of heb je Spinning gereserveerd maar er is het volgende uur nog een fiets vrij, mag je in overleg met de instructeur blijven. Komt er een ‘nieuw’ lid, dan heeft deze altijd voorrang op iemand die al een les heeft bijgewoond. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om te sporten.

 • Gaan de live lessen nog steeds door?

  Ook bieden wij nog steeds onze live lessen aan. Deze zijn terug te vinden in het activiteiten rooster: https://www.bijhoen.nl/lesrooster-coronaproof/

 • Met welke richtlijnen moet ik rekening houden?

  Klik hier voor een overzicht van de richtlijnen die aan de hand van iconen staan uitgelegd.

 • Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?

  Sinds 15 mei zijn alle lidmaatschappen weer geactiveerd. Voor de faciliteiten die gesloten blijven, wordt een alternatief aangeboden. Ben je het, ondanks onze alternatieven, niet eens met het aanbod? Dan kon je tot 15 mei een keuze maken om je lidmaatschapsgeld te storten op je tegoed of je abonnement te bevriezen. Heb jij niks doorgegeven, dan valt je lidmaatschap onder optie 1. Een overzicht van alle opties vind je via www.bijhoen.nl/mijnkeuze.

Corona-maatregelen

Vanzelfsprekend worden de maatregelen conform het RIVM voortdurend nageleefd bij BijHoen.

Corona maatregelen
Sauna Brunssum
Sauna Brunssum
BijHoen Fitness & Wellness,
Uranusstraat,Brunssum,Limburg-6446 TP,
Telephone No.0455600760
Brunssum
Kom tot rust in onze sauna's! Van Finse sauna's en Turkse stoombaden tot Infrarood sauna's en heerlijke dompelbaden.