Nieuws

BijHoen gaat weer open!

08.05.2020

We hebben goed nieuws! BijHoen gaat vanaf vrijdag 15 mei weer open in ‘standje 1,5’ met een volledig corona-proof aanbod! Hoewel het indoor FitnessTheater en de groepsleszalen gesloten moeten blijven, hebben we een over-compleet sportaanbod weten te realiseren waarbij de maatregelen conform het RIVM worden nageleefd. Komende week gaan we je informeren over hoe dit in zijn werk gaat, maar we brengen je nu al graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wat betekent ‘standje 1,5’?

Waar wij normaal, naast fitness- en wellness faciliteiten, meer dan 70 groepslessen per week bieden, doen we hier vanaf volgende week een schepje bovenop. ‘Standje 1,5’ betekent dat jij de lichamelijke achterstand kan inhalen. Het aanbod van activiteiten wordt uitgebreid, de online lessen gaan gewoon door én de 1,5 meter afstand wordt voortdurend nageleefd.

Indoor activiteiten gaan naar de buitenlucht of worden vervangen door alternatieven. Er wordt een speciale Outdoor FitnessArea ingericht in eigen tuin: een krachthonk waar individuele krachttraining plaats gaat vinden. Activiteiten zoals Spinning en Zumba gaan naar buiten met een silent disco-concept. Hiermee hoor je via een eigen headset dezelfde lesmuziek zonder dat bewoners uit de omgeving daar iets van merken. Daarnaast worden er extra buitenactiviteiten toegevoegd, waaronder skeeleren, wielrennen, recreatief fietsen en Nordic Walking. Er komt een aangepast lesrooster met kortere en aangepaste lessen, zodat we meer leden kunnen bedienen. Zo kunnen we zowel de individuele- als de groepssporter vanaf volgende week al faciliteren.

Indoor activiteiten gedeeltelijk geopend

Ook andere faciliteiten gaan open, zoals de horeca, zonnebank en contactberoepen (fysiotherapie, massages en Personal Training). De horeca start met een to-go concept en vanaf 1 juni openen het terras en bar/restaurant. Daarnaast wordt het indoor zwembad toegankelijk. Zo kunnen activiteiten als zwemlessen, baby- en peuterzwemmen, Aquarobics (weliswaar in kleinere groepen) en vrij zwemmen weer plaatsvinden.

Veiligheid staat voorop

Een stevig pakket van maatregelen borgt de veiligheid van de club. Zo wordt er komende week de BijHoen app gelanceerd waarmee je eenvoudig een tijdslot voor alle sportactiviteiten kunt reserveren. Hiermee reguleren we het aantal leden in en rondom de club en garanderen we jouw veiligheid. Kortom, de app biedt de mogelijkheid om bezoekersstromen gescheiden te houden en alle richtlijnen van het RIVM te borgen. Daarnaast worden sportapparaten vanzelfsprekend regelmatig gereinigd.

Let op: je kunt dus niet on-aangemeld naar de club toekomen. Reserveren voor de activiteiten (incl. individuele Fitness) is pas mogelijk vanaf 13 mei.

Wanneer krijg ik meer informatie?

 

Dinsdag 12 mei:
Webinar met uitleg over de heropening van BijHoen om 19.45 uur

 

Dinsdag 12 mei:
Bekendmaking zwemlesrooster via persoonlijke e-mail

 

Woensdag 13 mei:
Bekendmaking lesrooster via de website

 

Woensdag 13 mei:
Bekendmaking trainingstijden individuele Fitness via de website

 

Woensdag 13 mei:
Lancering BijHoen app inclusief instructie via persoonlijke e-mail

 

Vrijdag 15 mei:
Heropening

 

Bekijk de webinar van BijHoen

We begrijpen dat er vragen kunnen ontstaan naar aanleiding van de heropening. Daarom organiseren wij een webinar op dinsdag 12 mei. Dit houdt in dat wij online, middels beeld tekst en uitleg geven over de heropening. De webinar is te volgen via de computer, laptop, mobiele telefoon of tablet en bereikbaar door hier te klikken of inschrijven via onderstaand formulier: