Bijhoen
corona-proof

Laatste update: 29-09-2020

Bijhoen weer volledig geopend!

We hebben geweldig nieuws! De deuren van BijHoen Fitness & Wellness zijn volledig geopend. Dat betekent dat alle binnenfaciliteiten van BijHoen toegankelijk zijn: Het FitnessTheater, de groepsleszalen, het zwembad én de sauna- en wellness faciliteiten. Ook binnen blijven we corona-proof sporten, natuurlijk op gepaste afstand en geheel conform de maatregelen van het RIVM.

 

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie, de corona-maatregelen en antwoorden op de veelgestelde vragen.

Let op: Geen reservering betekent geen toegang.

Reserveer hier jouw bezoek aan BijHoen

Openingstijden BijHoen
Fitness & Wellness

Maandag 09:00–23:00
Dinsdag 07:30–23:00
Woensdag 09:00–23:00
Donderdag 09:00–23:00
Vrijdag 07:30–23:00
Zaterdag 08:45–20:00
Zondag 08:45–14:00

Openingstijden BijHoen
Horecagelegenheden 

Maandag 09:00–22:00*
Dinsdag 07:30–22:00*
Woensdag 09:00–22:00*
Donderdag 09:00–22:00*
Vrijdag 07:30–22:00*
Zaterdag 08:45–20:00
Zondag 08:45–14:00

*Geen nieuwe bezoekers na 21:00

Pilates bij Bijhoen
Groepslessen

Voor alle groepsles-sporters heeft BijHoen een speciaal corona-proof lesrooster opgesteld met 1,5 keer zoveel groepslessen dan jullie van ons gewend zijn. De lessen zijn korter, maar zo kunnen we wel meer leden een plekje geven. Klik hier voor het rooster en reserveer jouw activiteit via de BijHoen App!

Meer informatie

Word lid van BijHoen

Fitness bij Bijhoen
Individuele Fitness

Wil je graag individueel Fitnessen? Dat kan. Ons FitnessTheater is geheel corona-proof ingedeeld, zodat jij zonder zorgen en op veilige afstand gebruik kunt maken van alle equipment voor jouw ideale workout. Net zoals je van ons gewend bent. Reserveer jouw tijdslot via de BijHoen App en kom individueel Fitnessen als van ouds!

Meer informatie

Word lid van BijHoen

Sauna Brunssum
Sauna & Wellness

We kunnen weer heerlijk bubbelen, zwemmen en stomen in de Sauna en Wellness faciliteiten en ook de zonnebedjes staan weer voor je klaar! Dus ben jij na deze lange tijd van quarantaine weer toe aan verwennerij voor je body en mind? Reserveer jouw bezoek en kom lekker ontspannen in de Boutique Spa van BijHoen.

Reserveer als Platina-lid

Reserveer een dagbezoek

Reserveer een privé sauna

Reserveer jouw bezoek! 

Veiligheid staat altijd voorop bij BijHoen. Om die veiligheid te borgen vragen wij iedereen een reservering te maken voor een bezoek aan onze faciliteiten. Zo houden wij toezicht op het aantal mensen in en rondom onze club.

Fitness & Groepslessen:

Reserveer jouw activiteit via de BijHoen App of klik hier.

Sauna & Wellness:

Reserveer jouw bezoek via onze website of klik hier.

Let op: je kunt dus niet on-aangemeld naar de club toekomen. Reserveer altijd jouw bezoek! Geen reservering betekent géén toegang.  

Download hier de BijHoen app

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er met BijHoen Outdoor?

  Het huidige programma draait t/m 30 juni gewoon door in de buitenlucht. De Outdoor FitnessArea zal dinsdag 30 juni gesloten zijn, omdat de apparatuur dan wordt verhuisd. Vanaf 1 juli verplaatst het aanbod van activiteiten weer naar binnen in de oorspronkelijke ruimtes van BijHoen. Ondanks dit, zullen de volgende lessen de komende tijd in de buitenlucht blijven:

  • Maandag: Pilates & ABS
  • Dinsdag: BBBootcamp
  • Woensdag: Hardlooptraining
  • Donderdag: FunXtion
  • Vrijdag: Hardlooptraining
 • Wat gebeurt er met het FitnessTheater?

  Het FitnessTheater is vanaf 1 juli weer geopend. Reserveer altijd jouw fitnessbezoek via de BijHoen App. Dit, omdat we het aantal gebruikers maximaliseren om zo voor iedereen een veilige sportomgeving te waarborgen. Je reserveert een tijdsslot van 1,5 uur waarbinnen je kunt komen trainen en tevens gebruik kunt maken van de kleedruimtes en douches. In het FitnessTheater is de inrichting afgestemd op het 1,5 meter protocol. Enkele (cardio) apparaten worden buiten werking gesteld, maar de Spinningruimte is (buiten de lessen om) ook toegankelijk tijdens je fitnessbezoek. Kortom, meer dan voldoende mogelijkheden om je cardio te trainen.

 • Kan ik meedoen met de groepslessen?

  Ook in de nieuwe situatie gaan wij gewoon door in standje 1,5. Dit betekent dat sommige lessen iets korter zijn, maar er zijn wel veel meer lessen geprogrammeerd. Op deze manier kunnen wij iedereen een plek bieden. Daarnaast houden we elke dag een buitenactiviteit op het programma, zoals BBBootcamp en Pilates Outdoor. Ontdek hier het nieuwe lesrooster vanaf 1 juli 2020.

 • Waar vind ik het huidige lesrooster?

  BijHoen biedt meer dan 100 activiteiten aan. Deze activiteiten zijn terug te vinden op het lesrooster. Klik hier.

 • Zijn Sauna en Wellness-faciliteiten geopend?

  Alle sauna- en wellnessfaciliteiten zijn vanaf 1 juli geopend. We kunnen dus weer heerlijk bubbelen, zwemmen en stomen en ook de zonnebedjes staan weer voor je klaar! Maar let op, ook hiervoor geldt: reserveer altijd vooraf je bezoek. Klik hier om te reserveren.

 • Is het zwembad geopend?

  Het indoor zwembad is volledig geopend. Alle activiteiten in het zwembad mogen weer plaatsvinden. Dat zijn de zwemlessen voor ABC zwemmen, baby-peuterzwemmen, vrij zwemmen en aquarobics.

 • Mogen we dan weer allemaal het bad in met Aquarobics?

  Ja! Chloor heeft een positieve werking op het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Wel zijn de groepen een stuk kleiner dan je normaal gesproken gewend bent zodat we de 1,5 meter afstand beter kunnen borgen. Daarom is het ook belangrijk dat je je aanmeld of afmeld voor jouw Aquarobicsles.

 • Mag ik gebruik maken van kleedruimtes en douches?

  Kleedruimtes en douches zijn vanaf 1 juli toegankelijk voor ons publiek. Natuurlijk dient iedereen de 1,5 meter te waarborgen en elkaar de ruimte te geven. Neem je eigen handdoek mee.

 • Moet ik een plek in de horeca ook reserveren?

  Wanneer je komt sporten of ontspannen heb je jouw bezoek al via de App gereserveerd. Je hoeft dan niet bij de horeca nogmaals te reserveren. Na je registratie met je bandje kijk je of er plek is en mag je plaats nemen. Voor alle niet-leden geldt dat ze hun bezoek wel moeten reserveren. Dat kan vooraf via de website of telefoon, of ter plekke aan de receptie. Ben je met meer personen, bijvoorbeeld met je sportvrienden na een groepsles? Reserveer dan van tevoren bij de receptie je plaatsen door het aantal personen door te geven. Zo kunnen we plekken vrij houden om de afstand te waarborgen. Let op: snel even een stoeltje erbij trekken zit er voorlopig nog niet in! Wanneer je dus geen gereserveerde plaats hebt kan het zijn dat er geen plek voor je is op de drukkere momenten.

 • Met hoeveel mensen mag ik aan een tafel zitten in de horeca?

  Voor alle horeca geldt: je mag maximaal met 4 personen (buiten het gezin) aan één tafel zitten. Het verplaatsen van tafels en stoelen is absoluut niet toegestaan.

 • Moet ik mijn gegevens achterlaten in de horeca?

  Wij vragen iedere bezoekers zijn of haar gegevens achter te laten middels het invullen van een gastbezoekkaart in de horecagelegenheden. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Tevens worden er vragen gesteld die gelden als corona-gezondheidscheck.

 • Hoe laat sluit de horeca van BijHoen?

  In verband met de nieuwe landelijke maatregelen sluiten ook onze horecagelegenheden uiterlijk om 22:00. Wij mogen geen nieuwe bezoekers meer ontvangen na 21:00. Sport- en Wellness-faciliteiten zijn wel regulier geopend. Kijk boven aan deze pagina voor de actuele openingstijden.

 • Hoe borgt BijHoen de veiligheid en maatregelen van het RIVM?

  De veiligheid van de club, onze medewerkers en leden worden geborgd middels een stevig pakket van maatregelen. Zo is er een app gelanceerd waarmee leden eenvoudig een tijdslot voor alle sportactiviteiten kunnen reserveren. Hiermee houden we toezicht op het aantal mensen in en rondom onze sportclub en garanderen we de veiligheid. Er is een corona-officer aangesteld welke dagelijks toetst of alle maatregelen getroffen worden. Daarnaast hebben we een veilige omgeving gecreëerd met duidelijk aangegeven trainingsvakken en wordt er voldoende afstand en ruimte geborgd tijdens groepslessen. Ten slotte worden sporters bij elk bezoek gewezen op de maatregelen in onze club en worden materialen doorlopend gedesinfecteerd. Vanzelfsprekend dient iedereen met klachten thuis te blijven.

 • Met welke richtlijnen moet ik rekening houden?

  Klik hier voor een overzicht van de richtlijnen die aan de hand van iconen staan uitgelegd.

 • Waar moet ik een activiteit reserveren?

  Veiligheid staat voorop bij BijHoen. Daarom kun je via de BijHoen App een tijdslot reserveren voor alle sportactiviteiten. Houd er rekening mee dat jouw toegang tot BijHoen geweigerd wordt, indien er geen sprake is van een reservering. Het downloaden van de app kan via:
  BijHoen App op Apple: www.bit.ly/BijHoen-iOS
  BijHoen App op Google Android: www.bit.ly/BijHoen-android

 • Kan ik me voor meerdere activiteiten aanmelden?

  We willen iedereen een plekje gunnen. Daarom mag je per lessoort maximaal één les per dag reserveren. Om ervoor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk aan de slag kan, mogen er diverse lessen op één dag worden gereserveerd, zolang het maar andere lessen zijn. Dat betekent dat je bijvoorbeeld niet 2x Zumba of 2x Spinning kan doen op één dag, maar wel 1x Zumba en 1x Spinning. Indien er een plek bij dezelfde les vrij komt op dezelfde dag, mag je die les eraan vastplakken. Dit kan alleen vlak voor een les besloten worden en is niet vantevoren af te spreken. Dus heb je bijvoorbeeld het PowerHour gereserveerd, maar het uur erna is niet vol, mag je langer blijven. Of heb je Spinning gereserveerd maar er is het volgende uur nog een fiets vrij, mag je in overleg met de instructeur blijven. Komt er een ‘nieuw’ lid, dan heeft deze altijd voorrang op iemand die al een les heeft bijgewoond. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om te sporten.

 • Hoe werkt de app?

  Stap 1: Activeer je persoonlijke BijHoen-account via de activatie-mail die je hebt ontvangen. Werkt dit niet? Probeer dan ‘Wachtwoord vergeten’. Nog steeds niet gelukt? Stuur dan een mail naar ledenservice@bijhoen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Stap 2: Download de gratis BijHoen App en log in. Kun je geen app downloaden? Reserveren kan ook in onze online portal. Klik hier
  Stap 3: Reserveer een tijdslot voor je favoriete sportactiviteit. Klik op ‘Reserveren’ en daarna op ‘Ik wil een les reserveren’. Ook individueel outdoor fitness kan via deze weg gereserveerd worden. Let op: geen reservering betekent géén toegang.

 • Ik kan geen app downloaden. Hoe kan ik dan reserveren?

  Een activiteit reserveren kan ook via onze online portal. Klik hier. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar ledenservice@bijhoen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 • Gaan de live lessen nog steeds door?

  Ook bieden wij nog steeds onze live lessen aan. Deze zijn terug te vinden in het activiteiten rooster: https://www.bijhoen.nl/lesrooster-coronaproof/

 • Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?

  De afgelopen maanden hebben leden kunnen kiezen hoe ze met hun lidmaatschap om wilden gaan toen de club niet volledig geopend was. Aangezien de gehele club vanaf 1 juli weer volledig open zal zijn, lopen alle keuzes af en worden alle lidmaatschappen automatisch weer geactiveerd.

Corona-maatregelen

Vanzelfsprekend worden de maatregelen conform het RIVM voortdurend nageleefd bij BijHoen.

BijHoen
Sauna Brunssum
Sauna Brunssum
BijHoen Fitness & Wellness,
Uranusstraat,Brunssum,Limburg-6446 TP,
Telephone No.0455600760
Brunssum
Kom tot rust in onze sauna's! Van Finse sauna's en Turkse stoombaden tot Infrarood sauna's en heerlijke dompelbaden.