Bijhoen
corona-update

Laatste update: 15-12-2020

De regering heeft wederom ingrijpende coronamaatregelen genomen, waaronder het sluiten van sport- en fitnesscentra tot en met vooralsnog 19 januari 2021. We hebben er alle begrip voor dat het kabinet deze besluiten neemt om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gezondheid is immers ons kostbaarste bezit.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie en antwoorden op de veelgestelde vragen.

Thuis zitten is niet stilzitten!

De getroffen maatregelen hebben verregaande gevolgen voor ons dagelijks leven, voor jou als lid en voor ons als club. Dat betekent dat je tijdelijk geen gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Gelukkig gaan we wél weer digitaal sporten via social media! Zo kun je de laatste kilo’s van het jaar thuis er af trainen en toch fit blijven tussen de feestdagen door.

Bekijk hier het online live lesrooster

Openingstijden De Lobby
TO GO 

Toch genieten van onze heerlijke tosti’s, eggwraps of Blanche Dael koffie? Dat kan! De Lobby is nog steeds geopend voor afhaal. Check hieronder de openingstijden en plaats je bestelling makkelijk online.

Maandag 10:00–15:00
Dinsdag 10:00–15:00
Woensdag 10:00–15:00
Donderdag 10:00–15:00
Vrijdag 10:00–15:00
Zaterdag 11:00–14:00
Zondag 11:00–14:00
Bestel hier!

Veelgestelde vragen

  • Tot wanneer is BijHoen gesloten?

    BijHoen Fitness & Wellness is vanaf 15 december tot en met vooralsnog 19 januari.

  • Is De Lobby geopend voor afhaal?

    De Lobby is gewoon geopend voor afhaal op aangepaste openingstijden. Check de website en bestel makkelijk online via de website: www.de-lobby.nl

  • Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?

    Als club staan we voor een uitzonderlijk dilemma: enerzijds willen we onze leden maximaal compenseren, maar anderzijds moeten we aan al onze verplichtingen voldoen. Het opschorten van de betalingsverplichting zou grote gevolgen hebben voor ons bedrijf en dus ook voor jou als lid. Toch zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om compensatie aan te bieden en willen we voor jou zo snel mogelijk duidelijkheid hierover bieden. We hebben 2 mogelijkheden gecreëerd waaruit je zelf kunt kiezen. Bekijk hier de keuzes en laat het ons weten.

Sauna Brunssum
Sauna Brunssum
BijHoen Fitness & Wellness,
Uranusstraat,Brunssum,Limburg-6446 TP,
Telephone No.0455600760
Brunssum
Kom tot rust in onze sauna's! Van Finse sauna's en Turkse stoombaden tot Infrarood sauna's en heerlijke dompelbaden.