Zwemmen

Van Babyzwemmen tot Aquarobics

Openingstijden Vrij Zwemmen

Maandag 9:00-9:55 uur, 10:45-12:00 uur, 21:00-21:45 uur
Dinsdag 9:00-10:50 uur, 21:00-21:45 uur
Woensdag 9:00-12:00 uur, 21:00-21:45 uur
Donderdag 9:55-12:00 uur, 21:00-21:45 uur
Vrijdag 9:00-10:50 uur, 21:00-21:45 uur
Zaterdag Geen vrij zwemmen
Zondag Geen vrij zwemmen

Aquarobics

Ontdek de vele voordelen van bewegen in het water. Niet alleen ontspannend, maar ook goed voor de conditie!

Aquarobics is een groepsles op muziek in het zwembad. Het is te vergelijken met Aerobics, maar door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten ontzien. Door diverse variaties en hulpmiddelen aan te bieden kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden, waardoor de les zowel door ouderen als ook door mensen met een beperking, maar ook door fanatieke sporters gevolgd kan worden. De les duurt 30 minuten waarna men nog een kwartier kan uitzwemmen of lekker relaxen. De watertemperatuur bij BijHoen is minimaal 30 graden C.

Zwemles voor volwassenen

Als volwassene niet kunnen zwemmen is natuurlijk erg vervelend, zeker gezien de meeste zwemlessen voor kinderen wordt aangeboden. Bij BijHoen kunnen volwassenen ook leren zwemmen. Dit gaat via privélessen waarbij er één-op-één lesgegeven wordt. Er zijn verschillende gradaties mogelijk, van watervrees wegnemen tot zwemdiploma behalen. De privélessen vinden plaats op afspraak, tot 13.00 uur. De lessen zijn verkrijgbaar per blokjes van 30 minuten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.

Babyzwemmen

Met spelletjes en liedjes maakt jouw kindje voor het eerst kennis met het water: Heerlijk spetteren en spatteren,  eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofdje en daarna, tegelijk met mama, kopje onder… De indrukken die je baby tijdens het zwemmen opdoet zijn intens, fun en hij doet het samen met jou!

Peuterzwemmen

Na het Babyzwemmen kan je kind instromen bij het peuterzwemmen. Je kind kan dan al zelfstandig in het water springen en los drijven. Bij Peuterzwemmen is je kind al meer zelfstandig bezig en vinden de voorbereidingen plaats voor het ZwemABC, uiteraard met professionele begeleiding!

ZwemABC

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

Gedragscode zwembranche

Vertrouwenspunt sport

Eerst even proefzwemmen?

Zwemlessen
Zwemlessen
BijHoen Fitness & Wellness,
Uranusstraat,Brunssum,Limburg-6446 TP,
Telephone No.0455600760
Brunssum
Zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Babyzwemmen, peuterzwemmen en privélessen!