Fitness

Het FitnessTheater van BijHoen Fitness & Wellness

Als eerste fitnesscentrum in Limburg de nieuwste generatie fitnessapparatuur

Het monumentale pand van BijHoen bestaat al meer dan honderd jaar en heeft veel karakteristieke kenmerken. Het fitnesstheater is hier een geweldig voorbeeld van, sporten in een unieke monumentale sfeer!

Een vergelijk met de autobranche is gemakkelijk gemaakt: alle apparatuur is de Mercedes, uitgerust met alle mogelijke opties. Zo is alles voorzien van HD touchscreen beeldschermen (FitTouch® technology) met persoonlijke televisie (Vista Clear® Television technology). Sluit je eigen iPod, iPhone of Nike+ aan en luister naar je eigen muziek of bekijk je eigen films. Als “kers op de taart” is elk apparaat uitgerust met Virtual Active, een revolutionair interactief videoprogramma waarmee je door New York kunt joggen, de mensen naar je fluiten en de duiven om je heen vliegen. Of fiets door Yellowstone National Park. Pas alleen op dat je niet tegen een buffel aan fietst!

CardioFitness

Van uw persoonlijke fitnesscoach krijgt u uitleg over het gebruik van de nieuwste generatie fitnessapparatuur. De coach maakt een persoonlijk schema naar uw individuele wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld op uithoudingsvermogen, kracht, afvallen en figuurcorrectie trainen.

fitnesscentrum Brunssum

Krachtstations

BijHoen werkt uitsluitend met de toplijnen van de A-merken LifeFitness, Hammer Strength, Technogym en Matrix. De diversiteit aan krachtstations kunnen met name worden ingezet voor spierversteviging, uithouding en/of vergroting. De stations zijn veilig, gemakkelijk in te stellen en begeleiden soepele en natuurlijke bewegingen. Dit maakt deze apparatuur uitermate geschikt voor revalidatie voor alle doelgroepen.

StretchZone

In de StretchZone is de zachte vloer uitermate geschikt om grondoefeningen te doen. Daarnaast zijn er allerlei attributen aanwezig om core- & stabiliteits- oefeningen te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bosu-, medicine- en stabiliteitsballen. In deze zone vinden ook de Core & Stability lessen plaats, waarbij er in 15 minuten de buikspieren en overige rompspieren getraind worden.

Circuit training Brunssum

CircuitZone

In de CircuitZone staat de circuitapparatuur van de toplijn van het merk LifeFitness. Deze apparatuur is ervoor gemaakt om op een snelle, veilige en vriendelijke wijze het hele lichaam te trainen. Deze apparatuur is gratis te gebruiken voor alle lidmaatschappen. Op gezette tijden vindt er CircuitTraining plaats waarbij er in groepsverband wordt getraind.

FreeWeightZone

De halterbanken en -rekken zijn speciaal ontworpen om de prestaties te leveren die ervaren gebruikers absoluut verwachten, maar tegelijkertijd beginners niet afschrikken. De dumbbell-range van BijHoen gaat van 1 tot maar liefst 40 kilo per dumbbell. Ontdek de vele voordelen van trainen met losse gewichten!

Gratis begeleiding

Het maakt niet welk lidmaatschap je hebt of je nu een beginner of topsporter bent, je fitnesscoach maakt een Persoonlijk Plan waarmee je jouw doelstellingen kunt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld op figuurcorrectie, uithoudingsvermogen, krachttoename en afslanken trainen.

Personal Training

Begeleiding op het hoogste niveau, met de meest gekwalificeerde Personal Trainers? Snel en efficiënt je doelen bereiken met continu één-op-één begeleiding? Dan is PersonalTraining het antwoord op jouw vragen!

Vraag nu een proefles aan!

Fitness Brunssum
Fitness Brunssum
BijHoen Fitness & Wellness,
Uranusstraat 17,Brunssum,Limburg-6446 TP,
Telephone No.0455600760
Brunssum
Fitnesscentrum in Brunssum. Cardiofitness, krachttraining, groepslessen en meer. Als eerste fitnesscentrum in Limburg de nieuwste generatie fitnessapparatuur